Esittely

HIERONTAPALVELU
LEA KOVANEN

Koulutettu hieroja - Lea Kovanen

Moikka,

Olen Lea Kovanen, valmistuin Lahden hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi syksyllä 2017, Ammattitutkintoni valinnaisena osana keskityin nivelten liikkuvuuden edistämiseen.

Lisäkoulutukset ovat avanneet paljon uusia ovia. Vuonna 2019 suoritin dry needling koulutuksen ja purentalihashieronnan koulutuksen.

Vuonna 2021 suoritin lisää neulakoulutuksia, perehtyen akupunktio-hoitoihin. Ylläpidän ja syvennän jatkuvasti ammattitaitoani erilaisilla lisäkursseilla.

Hierojana keskityn jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja hoitosuunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Tarkoituksena on saada aikaan mahdollisimman miellyttävä hoitokokonaisuus, jossa asiakas tulee kuulluksi.

Tervetuloa hierontaan!

Aivan mahtavan hyvää ja asiakaslähtöistä työskentelyä. Aina kysyy ja selvittää, mitä milloinkin tehdään, sekä pyrkii todellakin auttamaan vaivojen hoidossa. Olen tyytyväinen avun saantiin. Suosittelen lämpimästi.
Reijo L
Erinomainen hieroja! Lea löysi pitkään ja monin tavoin vaivanneen kivun alkulähteen ja hoiti sen kuntoon. Tämä hieroja käyttää voimaa ja tekniikkaa miellyttävästi, mutta tehokkaasti. Suosittelen!
Minna H